Najčešće postavljana pitanja

Najčešće postavljana pitanja:

Spremni smo da vam pružimo sve informacije koje vam mogu pomoći da planirate i organizujete svoje putovanje sa maksimalnom lakoćom. Takođe, možete da pogledate iskustva drugih klijenata koji su već bili kod nas: Aerodrom parking iskustva

Naš aerodrom parking Surčin se nalazi svega 3 minuta udaljenosti od glavnog terminala aerodroma, čineći ga izuzetno praktičnim i lako dostupnim za sve putnike.
Da, promena datuma rezervacije je moguća, podložna raspoloživosti. Molimo vas da nas kontaktirate unapred kako bismo vam pomogli sa promenom datuma.
Da, imate mogućnost otkazivanja rezervacije koju ste obavili preko našeg sajta. Molimo vas da se upoznate sa našim uslovima otkazivanja i kontaktirate nas što je pre moguće ako želite otkazati rezervaciju.
Rezervacija parking mesta na našem parkingu nije obavezna, ali je visoko preporučljiva kako biste osigurali mesto, posebno tokom sezona visokog putovanja.
Može se reći da smo kao i drugi uslužni parkinzi: najjeftiniji parking na aerodromu Nikola Tesla Cena parkinga varira u zavisnosti od broja dana za koje rezervišete parking mesto. Za tačne cene, molimo vas da pogledate naš cenovnik na sajtu.
Ne, transfer do terminala je besplatan za sve naše goste koji koriste naš uslužni parking na aerodromu. Naš cilj je da vam obezbedimo što udobnije iskustvo tokom putovanja.

Bez brige o parkiranju na vašem sledećem putovanju.

Rezerviši svoje parking mesto

Rezervišite Vaše mesto na parkingu aerodrom Beograd i obezbedite bezbrizno putovanje od prvog koraka.