O nama

O nama - Aerodrom Parking BG

Aerodrom Parking Beograd je više od parkinga - mi smo vaš partner u svetu putovanja. Naša priča počinje sa strašću prema istraživanju sveta i željom da putnicima pružimo bezbrižno iskustvo parkiranja na aerodromu.

Svestrani i posvećeni

Naš tim je sastavljen od stručnjaka sa bogatim iskustvom u industriji putovanja. Posvećeni smo tome da vam omogućimo kvalitetno i bezbrižno iskustvo od trenutka kada rezervišete parking mesto kod nas, pa sve do trenutka kada se vratite sa vašeg putovanja.

Sigurnost vašeg vozila je naša briga

Vaše vozilo je dragoceno, i mi to ozbiljno shvatamo. Naš parking je opremljen najmodernijim sistemima za sigurnost i video nadzorom, kako bismo vam pružili maksimalan mir uma tokom vašeg putovanja. Naš parking je ograđen, pod video nadzorom, sa alarmom i obezbeđenjem kako bismo osigurali vaše vozilo tokom celog boravka.

Ssvršena lokacija

Jedan od ključnih aspekata naše usluge je savršena lokacija. Smestili smo se na svega 3 minuta vožnje od glavnog terminala aerodroma, omogućavajući vam brz i praktičan pristup aerodromu. To znači da nema dugih vožnji ili komplikovanih transfera - vaše putovanje započinje odmah po dolasku na naš parking.

Povoljne cene

Za nas, kvalitetna usluga ne mora da bude skupa. Naša politika cenovne pristupačnosti omogućava vam da uživate u najpovoljnijim cenama parkinga na aerodromu u Beogradu, čuvajući vaš budžet za ono što je zaista važno - vaše putovanje. Možete saznati više o cenama na sledećem linku: Aerodrom parking cene

Brz i besplatan transfer

Vaša udobnost je naš prioritet. Naš brz i besplatan transfer do terminala aerodroma čini vaše putovanje još jednostavnijim i udobnijim. Bez brige o parkiranju ili transportu - mi brinemo o tome.

Pridružite se našim zadovoljnim korisnicima

Ponosno smo partneri hiljadama putnika koji su koristili naše usluge i ostvarili bezbrižna putovanja. Pridružite im se i rezervišite svoje mesto kod nas danas. Vaše putovanje počinje ovde, kod nas.

Aerodrom parking Beograd

Naša filozofija

Verujemo da putovanje treba da bude uživanje u svakom trenutku. Bez obzira da li ste turista koji istražuje svet ili poslovni putnik koji žuri na sastanak, naš cilj je da vam obezbedimo mir uma i sigurnost za vaš automobil.

Kako Nas Kontaktirati

Imate pitanja ili trebate dodatne informacije? Mi smo tu da vam pomognemo. Možete nas kontaktirati putem e-maila, telefona, Viber-a ili WhatsApp-a - vaš izbor. Vaša udobnost i sigurnost su naša glavna briga.

Bez brige o parkiranju na vašem sledećem putovanju.

Rezerviši svoje parking mesto

Rezervišite Vaše mesto na parkingu aerodrom Beograd i obezbedite bezbrizno putovanje od prvog koraka.