Sve što trebate znati o parkiranju na aerodromu Nikola Tesla

Svako putovanje avionom je jedno uzbudljivo iskustvo koje počinje sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu. Aerodrom Nikola Tesla je najprometniji aerodrom u Srbiji koji je smešten na samo 18km od centra Beograda, u opštini Surčin, koja pretenduje da bude najrazvijenija opština u Beogradu.

Aerodrom Nikola Tesla ima mnoštvo svojih, ali i partnerskih usluga, kao što su rent a car - iznajmljivanje vozila, taksi ali i parking na aerodromu. Sam aerodrom poseduje svoj lični parking koji nema baš pristupačne cene, pa posetioci obično biraju neki od privatnih parkinga na aerodromu.

U ovom vodiču istražićemo sve mogućnosti parkiranja na aerodromu, od praktičnih saveta za rezervaciju do bezbednosti i cene. Bez obzira da li ste povremeni putnik ili stalni letač, ova informacija će vam pomoći da napravite najbolji izbor kada je u pitanju parkiranje na aerodromu.

Pronađite parking na aerodromu koji vam najviše odgovara

Parking na aerodromu je neizbežna potreba za putnike koji dolaze sopstvenim vozilom na aerodrom. Postoje različite opcije za parkiranje, uključujući službene aerodromske garaže, ali i privatne parkinge u blizini aerodroma.

Na vama je da izaberete jednu od ove dve mogućnosti. Službeni parking na aerodromu je tu da omogući da za samo par koraka stignete do terminala, ali za ovaj benefit morate da izdvojite priličan iznos. Sa druge strane imate mogućnost privatnog parkinga koji ima usluge vožnje od i do terminala potpuno besplatno a cena parkiranja je prilično manja. Stoga prednost blizine parkinga i nije preterano značajna.


Prednosti parkiranja na privatnom parkingu

Prva prednost ovakve usluge je jednostavnost. Putnici dolaze na parking koji su već rezervisali, vaše parking mesto vas čeka i sigurni ste da nećete lutati u nedogled dok ne pronađete mesto za parkiranje. Čim ostavite automobil, drugo vozilo vas vozi direktno do terminala aerodroma. Parking je 24h pod video nadzorom i vaš automobil je potpuno siguran.


Da li mislite o bezbednosti?

Uvek je dobro da razmišljate o bezbednosti, kako svojoj ličnoj i svoje porodice na prvom mestu, tako i vašeg automobila.
Živimo u doba kada su automobili postali naša druga kuća i kao takvi imaju veliki značaj u našem životu. Prvo o čemu treba da vodite računa kada birate privatni parking je svakako bezbednost a to je svakako da li je parking ograđen, da li je pod video nadzorom i da li ima čuvara. Neki privatni parkinzi nude mnoštvo dodatnih usluga, ali najbitnije zaobilaze, a to je svakako sigurnost vašeg vozila dok ste vi na putovanju.


Cena parkinga je bitan faktor!

Ukoliko ste u potrazi za dnevnim parkingom na aerodromu Beograd, cena parkinga je jako važna jer se drastično razlikuje od toga da li birate javni ili privatni parking. Javni parking Nikola Tesla je prilično skup, pa vas 10 dana na parkingu može koštati kao jedan dobar deo letovanja.

Naš savet je da svakako razmislite o privatnom parkingu i da uživate u jako korektnim cenama.


Ukratko ukoliko planirate putovanje avionom, svakako sagledajte sve opcije i pronađite najbolje rešenje za sebe.